Detachering by InfraSync

Jouw zorgeloze IT-detachering begint bij ons!

Ben jij toe aan de volgende stap ? Opzoek naar een leuke opdrachtgever of een leuk project. Dan helpen wij jou graag verder. Wij zoeken naar de juiste match, wij regelen de contacten, contracten en tijdige betalingen.

InfraSync ICT Migreren
Business partners making negotiations before deal

Inhuur regelen ?

Tijdelijke vervanging :
Veel ondernemers kiezen voor een tijdelijke inhuur wanneer ze vervanging nodig hebben, bijvoorbeeld tijdens een langdure ziekte of een zwangerschapsverlof.
Speciale projecten: Bij opdrachten of projecten waar speciale kennis en vaardigheden nodig zijn kan je bij ons al terecht voor inhuur.

Alleen betalen voor gewerkte uren Met detachering betaal je alleen voor het daadwerkelijk gewerkte aantal uren. Je hoeft als opdrachtgever geen vakantiedagen of feestdagen door te betalen. Het kan wel zijn dat deze kosten zijn verwerkt in het uurtarief.

Tijdelijke binding van personeel. Nieuw personeel brengt nieuwe impulsen in je organisatie. Met detachering breng je medewerkers met nieuwe kennis en een frisse blik je bedrijf in, zonder dat je de kosten draagt van een vast contract. Zo kun je ook in tijden van economische druk met een mooie mix van ervaren en nieuwe krachten aan je bedrijf blijven werken. 

waar wij goed in zijn

Systeembeheer

Onze expertise ligt bij Windows, Vmware, Citrix, Server, Azure, Office365, ITIL , Active Directory.

Netwerkbeheer

Onderhoud & installatie, beheer van Unifiy, Aruba, Firewall, DNS, DHCP,

Migraties & Installaties

Migraties en installaties van complete omgevingen.

Support

Wij verlenen telefonisch support of remote. Werkplekbeheer op locatie .

Contact Ons

Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij graag van u.

drinking-coffee-work