MKB ICT

Als MKB’er wil jij natuurlijk graag zo succesvol mogelijk worden. Vaak zijn jouw medewerkers een belangrijk onderdeel om succesvol te kunnen worden als bedrijf. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken kunnen de juiste MKB ICT faciliteiten je helpen. Deze zijn speciaal gericht op jou als MKB’er. Door jouw medewerkers de juiste faciliteiten te bieden op het gebied van ICT, zorg je ervoor dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk kan doen. Bij De ICT Expert staan wij klaar met ICT oplossingen MKB. We assisteren je graag in het proces van digitaliseren en alles op het gebied van ICT voor jouw MKB.

Group of young business people working in the office
InfraSync Beheer

On premise

InfraSync Beheer

Hybride

InfraSync Beheer

On premise

flexibel werken

Tijd- en plaats onafhankelijk werken is tegenwoordig steeds meer normaal geworden. Medewerkers hebben behoefte aan meer flexibiliteit als het aankomt op het uitvoeren van werkzaamheden. Om dit te kunnen aanbieden als MKB’er is er een aantal ICT faciliteiten nodig. Denk hierbij aan mail MKB die vanaf iedereen apparaat toegankelijk is. Een goede eerste stap naar flexibiliteit is het toegankelijk maken van de mail vanaf ieder apparaat. Hierdoor kunnen medewerkers op ieder moment of plek hun mails checken. Naast de mail is het ook belangrijk dat andere documenten en systemen vanaf iedere plek te bereiken zijn. De ICT Expert helpt jou dan ook graag met het zoeken naar Cloud oplossingen voor jouw MKB. Door te werken met een centrale Cloud zorg je voor een overzichtelijke opslag van alle documenten die eenvoudig toegankelijk zijn voor de medewerkers.

ICT en veiligheid

Het online zetten van mail en documenten klinkt misschien erg spannend. Toch kun je er met de juist ICT oplossingen MKB voor zorgen dat je heel veilig kunt werken. Door gebruik te maken van de Cloud werk je juist veiliger dan dat je werkt met documenten op computers. Zo ben je beter beveiligd tegen storingen van computers. Door middel van Cloud oplossingen voor het MKB zorg je er namelijk voor dat alle documenten veilig zijn opgeslagen en dat er altijd een back-up aanwezig is. Je zorgt er dus als het ware voor dat documenten nooit kwijt zullen raken of verloren kunnen gaan. Daarnaast heb je meer overzicht over de toegang en veiligheid van alle documenten. Je bepaalt namelijk zelf wie toegang heeft tot welke documenten. Je kunt er heel eenvoudig voor zorgen dat bepaalde vertrouwelijke documenten afgeschermd blijven voor medewerkers. Met de juiste ICT kun je er heel makkelijk voor zorgen dat de juiste documenten bij de juiste medewerkers staan. Dit zorgt uiteraard ook voor meer rust en overzicht voor de medewerkers zelf, aangezien ze niet meer lang hoeven te zoeken naar de juiste documenten.

De ICT Expert zorgt voor productiever werken

Bij De ICT Expert helpen we je graag om alle ICT faciliteiten voor jouw MKB op orde te krijgen. Zo zorgen we voor de juiste Cloud oplossingen, maar zorgen we er ook voor dat de mail makkelijk toegankelijk wordt voor jou en je personeel. Daarnaast zorgen wij er niet alleen voor dat alle ICT in orde is, maar zijn we er ook voor je als je hulp nodig hebt. Bij storingen of andere vragen staan we namelijk direct voor je klaar. Je hoeft dus zeker niet je eigen MKB ICT problemen op te lossen. We zorgen er juist voor dat jij en je personeel zich kan richten op wat echt belangrijk is binnen jouw MKB. Tegelijkertijd zorgen wij er dan voor dat alle ICT goed werkt en problemen snel worden opgelost. Hoe het werkt leggen we graag uit op onze website, of in een persoonlijk gesprek.