Webdesign voor bedrijven 

ICT & Webdesign bedrijf uit Alphen aan den Rijn. 

Website onderhoud

Webdesign voor bedrijven is niet alleen een digitaal visitekaartje; het is een krachtig instrument voor groei, klantenbinding en merkontwikkeling.

Wat kun je verwachten?

Een grondige inventarisatie van jouw wensen om een optimaal onderhoudsvoorstel voor je WordPress-website te realiseren.
Een team van ervaren ontwikkelaars die je WordPress-website deskundig beheren.
Op werkdagen krijg je binnen 24 uur telefonisch contact van ons.

Accountmanger InfraSync

De kosten van website onderhoud

Een veelgestelde vraag is: “Wat kost websiteonderhoud per maand?” Wij begrijpen dat budget een cruciale factor is. Daarom bieden wij pakketten aan vanaf een betaalbaar maandtarief, afgestemd op de behoeften en omvang van jouw website. Of je nu een basis onderhoudsplan nodig hebt of een uitgebreid pakket inclusief contentupdates en zoekmachineoptimalisatie, wij hebben een oplossing die bij jouw budget past.

De kosten voor onderhoud hoeven niet hoog te zijn:

Vergelijk het met regelmatig onderhoud aan je auto: het is voordeliger om problemen te voorkomen dan te wachten tot er iets kapot gaat. Dit geldt ook voor je website.
Een gehackte of zwaar verouderde website herstellen kan kostbaar zijn. Regelmatig onderhoud houdt je website veilig en gezond, waardoor je dure noodreparaties vermijdt.
Een goed onderhouden website laadt sneller en werkt efficiënter, wat je hostingkosten kan verlagen. Bovendien blijven bezoekers langer op je site, wat de kans op verkoop vergroot.
Websites die regelmatig worden bijgewerkt met relevante inhoud scoren hoger in zoekmachines. Een hogere ranking betekent meer zichtbaarheid en dus meer potentiële inkomsten.
Als ondernemer is je tijd kostbaar. Door het onderhoud van je website uit te besteden, kun je je richten op je kernactiviteiten, wat uiteindelijk leidt tot hogere productiviteit en meer leads.